Sport & Bewegen

Klikkelstein is de plek waar sport, bewegen en plezier samen komen. De kinderen komen in aanraking met verschillende sport- en bewegingsactiviteiten die door sportverenigingen en het ZuiderpoortBad worden aangeboden. Daarnaast worden er ook sportmodules georganiseerd door onze geschoolde sportmedewerk(st)ers.

Sportmodules buitenschoolse opvang

Kinderen krijgen, wanneer zij aanwezig zijn bij de BSO, de mogelijkheid om deel te nemen aan sportmodules. Dit kan in de inpandig gelegen sport-, turnhal of op de speelweide met een multifunctionele voetbalkooi. De modules zijn opgezet in lijn met het bewegingsonderwijs binnen Cranendonck. Op speelse wijze ontdekken de kinderen allerlei sporten, zoals tennis, hockey, badminton, voetbal, renspelletjes en nog veel meer. Naast sporten en bewegen leren zij ook samenwerken en elkaar respecteren.

Beweegkriebel dagopvang

Kruipen, rollen, klauteren, springen en dansen: kortom lekker bewegen! Wij geven bij de dagopvang speciale aandacht aan spel- en bewegingsactiviteiten. Bij beweegkriebels staat het stimuleren van zelf bewegen en ontdekken voorop.

Zwemles & BSO

Klikkelstein biedt naschoolse opvang inclusief het behalen van de zwemdiploma’s. Kinderen krijgen zwemles in het ZuiderpoortBad. Een uitkomst voor iedere ouder en bijzonder leuk voor ieder kind!

Volleybal, turnen, dansen en tennisles

Kinderen kunnen tijdens de BSO deelnemen aan de sport- en bewegingsactiviteiten die georganiseerd worden door Turnlust Budel, de Budelse Tennisvereniging en Ledub Volleybal.

Hebt u vragen over de sportmodules, de zwemlessen of het sporten bij een van de andere verenigingen, neem dan gerust contact met ons op.

Sport BSO