Bewegen en Sport

Bewegen

De gaafste eigentijdse, leuke en leerzame kinderopvang is door Klikkelstein Kinderopvang gerealiseerd aan de Grootschoterweg te Budel. Over de opzet van Klikkelstein Kinderopvang is heel goed nagedacht. Niet alleen over de indeling en de aanpak maar ook over de ligging. Beter dan vlak naast het sportpark en in de Zuiderpoort kun je niet zitten.

We hebben een uitgebreid aanbod aan sport: tennissen, judoën, turnen -en dus ook jazzballet- volleybal, zwemmen en zwemles. Vooral dat laatste vinden je ouders erg fijn. Daarnaast hebben jullie toegang tot een enorme speelweide waar je aan tal van leuke buitenactiviteiten kunt deelnemen. En dan is er nog die ene deur die rechtstreeks toegang geeft naar de Zuiderpoort sport- en turnhal. Klikkelstein Kinderopvang maakt gebruik van de Zuiderpoort, niet alleen voor de kinderen van de BSO, maar ook voor de kinderen uit de dagopvang is de Zuideerpoort beschikbaar. We hebben een aantal twee pedagogisch medewerkers bij Klikkelstein met een sportopleiding, die een programma hebben opgezet in lijn met het bewegingsonderwijs in Cranendonck. Jullie kunnen ook gebruik maken van de sportvoorzieningen en activiteiten die door de verenigingen en het VTBC van Cranendonck aangeboden worden in de Zuiderpoort en op het sportpark.

bewegen

Bewegen is leuk!

Klikkelstein wil jullie stimuleren tot een actieve levensstijl. Na een intensieve schooldag is het heerlijk ontspannend om te gaan bewegen. Het bevordert je sociale ontwikkeling en bewegen is goed voor je gezondheid. Daarom bieden wij je de mogelijkheid deel te nemen aan allerlei verenigingsactiviteiten.
Bovendien bestaat de mogelijkheid voor je om op de dagen dat je de BSO bezoekt, deel te nemen aan sportactiviteiten in de naastgelegen Zuiderpoort en het sportpark. Je kunt met leeftijdsgenoten deelnemen aan diverse sportmodules. Deze sportmodules worden opgezet en begeleid door onze sportopgeleide pedagogische medewerkers. Deze leuke en leerzame activiteiten maken onderdeel uit van de door Klikkelstein geboden opvang.

Wie kan er aan deelnemen?

Als je gebruik maakt van de BSO kun je deelnemen aan extra sportactiviteiten, tijdens de uren die je bij de BSO bent. Je kan deelnemen aan de volgende activiteiten.

  • Voor de leeftijdsgroep vanaf 4 jaar:
  • Zwemlessen bij het Vrijetijdsbedrijf Cranendonck (VTBC)
  • Turnen/peutergym bij Turnlust Budel
  • De Sportmodules van Klikkelstein
  • Voor de leeftijdsgroep vanaf 6 jaar:
  • Tennislessen en tennis bij de Budelse Tennisvereniging (BTV)
  • Volleyballen bij VC Ledub
  • Judoën
  • Turnen en (jazz) dansen bij Turnlust Budel
  • De Sportmodules van Klikkelstein

De leiding van de BSO zorgt ervoor dat je veilig gebracht en weer opgehaald wordt.

Bewegen is leuk!