Vacature Klikkelstein

Vacature

Klikkelstein Kinderopvang, een moderne, brede kinderopvangorganisatie in Cranendonck, is een groeiende en ambitieuze organisatie waar de zorg voor de kinderen hoog in het vaandel staat en waar veel aandacht besteed wordt aan de kwaliteit van de interne en externe dienstverlening richting zowel de kinderen, hun ouders, leveranciers en het personeel.

Wij zoeken:
Een energieke, leuke, enthousiaste en betrokken Leidinggevende en Pedagogisch Coach/ Pedagogisch beleidsmedewerkster die zin heeft om bij ons aan de slag te gaan.

HBO PMK (of vergelijkbaar) Gemiddeld 28-32 uur per week

De functie:

Vind jij het een uitdaging om er samen met je team voor te zorgen dat kinderen een gave dag hebben? Ben jij helemaal in je element als je het team kunt inspireren en kunt managen in een veranderende omgeving waar veel speelt? Als leidinggevende geeft je leiding aan medewerkers van de diverse groepen. Het is een veelzijdige functie waar jij als enthousiaste, spontane duizendpoot op effectieve wijze inspeelt op situaties. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en ziet overal kansen, zonder het resultaat en een efficiënte bedrijfsvoering uit het oog te verliezen. Ben jij daarnaast ook nog goed in het onderhouden van contacten met scholen en andere ketenpartners? Dan zou dit zomaar eens jouw droombaan kunnen zijn!

Uw profiel:
U beschikt over HBO werk- en denkniveau (HBO PMK of vergelijkbaar), met een sterke "hands-on" mentaliteit. Daarnaast bezit je de volgende kwaliteiten en deskundigheden:
• Je hebt leidinggevende & coachende ervaring (leidinggevende ervaring in de kinderopvang is een grote pré);
• Je hebt zicht op het optimaliseren van samenwerking in teams;
• Je bent goed in plannen & organiseren;
• Je hebt kennis van en inzicht in pedagogiek;
• Je hebt affiniteit met Sport en Bewegen;
• Je denkt creatief, vooruit en in mogelijkheden;
• Je bent op de hoogte van (veranderingen in) de kinderopvangsector.
• Je hebt ervaring als leidinggevende en hebt een enthousiaste, motiverende en coachende stijl van leidinggeven;
• Je bent communicatief vaardig, bezit tact en je kunt goed relativeren en een gezonde dosis humor en optimisme;
• Je bent een doorzetter, stressbestendig en zelfstandig;
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E);
• Je bezit kennis van Excel, Word en een planningsprogramma;
• U dient voor indiensttreding een verklaring omtrent gedrag voor de sector kinderopvang (VOG) te overleggen.

Het aanbod:
Klikkelstein Kinderopvang biedt u een brede functie in een boeiende en dynamische werkomgeving. De inschaling voor een leidinggevende vindt plaats in schaal 8 van de CAO Kinderopvang op basis van opleiding en ervaring, bij gebleken geschiktheid en benoembaarheid voor Pedagogisch Coach/ Pedagogisch beleidsmedewerkster is aanstelling mogelijk in de functie in schaal 9 van de CAO Kinderopvang. Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Eric van Buul (algemeen directeur), telefoonnummer 0495 – 496391.

De sollicitatie:
Als uw interesse is gewekt verzoeken wij u vóór 21 oktober a.s. een curriculum vitae en brief met motivatie per e-mail te sturen naar eric@klikkelstein.nl o.v.v. Sollicitatie Klikkelstein Kinderopvang. Uw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.