Vacature Klikkelstein

Vacature

Klikkelstein Kinderopvang is de gaafste aanbieder van kinderopvang in de regio Cranendonck en bestaat uit een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en flexibele opvang.

Klikkelstein Kinderopvang, een moderne, brede kinderopvangorganisatie in Cranendonck, is een groeiende en ambitieuze organisatie waar de zorg voor de kinderen hoog in het vaandel staat. Binnen onze organisatie wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de interne en externe dienstverlening richting zowel de kinderen, hun ouders, leveranciers en het personeel.

Wij zoeken:

Een leuke en sportieve pedagogisch medewerker (liefst sport opgeleid)

Het aanbod:

Klikkelstein Kinderopvang biedt u een brede, zelfstandige functie in een boeiende en dynamische werkomgeving. De inschaling vindt plaats volgens CAO Kinderopvang op basis van opleiding en ervaring, bij gebleken geschiktheid.

De sollicitatie:

Als uw interesse is gewekt verzoeken wij u vóór 11 september een curriculum vitae en brief met motivatie per e-mail te sturen naar joos@klikkelstein.nl o.v.v. Sollicitatie Klikkelstein Kinderopvang. Uw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.