Vacature Klikkelstein

Vacature

Klikkelstein Kinderopvang is de gaafste aanbieder van kinderopvang in de regio Cranendonck en bestaat uit een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en flexibele opvang.

Klikkelstein Kinderopvang, een moderne, brede kinderopvangorganisatie in Cranendonck, is een groeiende en ambitieuze organisatie waar de zorg voor de kinderen hoog in het vaandel staat. Binnen onze organisatie wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de interne en externe dienstverlening richting zowel de kinderen, hun ouders, leveranciers en het personeel.

Wij zoeken:

Een leuke, enthousiaste en betrokken  leidinggevend financieel-administratief medewerker

HEAO BE

M/V

Gemiddeld 28-32 uur per week

De functie

U verwerkt de financiële gegevens (facturen, declaraties e.d.) en controleert de dagelijkse verwerking van de financiële gegevens en de aansluitingen tussen de boekhouding en de diverse sub-administraties. Daarnaast verzorgt u de financiële, periodieke rapportages, fiscale aangiften en analyses en voorziet u de algemeen directeur gevraagd en ongevraagd van advies over de financiële processen en procedures. Ook levert u de gegevens aan voor de externe accountant en gegevens ten behoeve van jaarrekeningen en begrotingen. U verzorgt ook de contacten met de externe salarisadministratie, UWV en belastingdienst en u beheert de benodigde gegevens en levert die tijdig aan.

Algemene kenmerken

De functie van de Leidinggevende financiële-administratie wordt in sterke mate bepaald door de complexiteit van de administratieve stromen binnen Klikkelstein en de zuiderpoort, de mate van zelfstandigheid die benodigd is om de werkzaamheden te verrichten, de controlerende taak en het opleveren van managementinformatie.

Organisatorische positie

De leidinggevende ressorteert hiërarchisch onder de directie. De leidinggevende geeft leiding aan alle medewerkers binnen het team.

Uw profiel:

U beschikt over een HBO werk- en denkniveau (HEAO BE), met een sterke "hands-on" mentaliteit.

U werkt graag zelfstandig en u werkt integer, proces- en resultaatgericht. Vanwege het werken met de vele vertrouwelijke (financiële) gegevens van o.a. de ouders en de kinderen stellen wij hoge eisen aan de mate van integriteit. U voelt zich thuis in een nuchtere, no-nonsense werkomgeving. U heeft actuele kennis van en praktijkervaring met het programma Exact-Online, Basecone en de actuele wet- en regelgeving omtrent de financiële administratie. U kunt op elk niveau acteren en bent daarin communicatief en sociaal vaardig. U dient voor indiensttreding een verklaring omtrent gedrag voor de sector kinderopvang (VOG) te overleggen. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Het aanbod:

Klikkelstein Kinderopvang biedt u een brede, zelfstandige functie in een boeiende en dynamische werkomgeving. De inschaling vindt plaats in schaal 8 van de CAO Kinderopvang op basis van opleiding en ervaring, bij gebleken geschiktheid is doorgroei mogelijk naar een functie in schaal 9 van de CAO Kinderopvang. Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Eric van Buul (algemeen directeur), telefoonnummer 0495 – 496391.

De sollicitatie:

Als uw interesse is gewekt verzoeken wij u vóór 15 juli 2020 een curriculum vitae en brief met motivatie per e-mail te sturen naar eric@klikkelstein.nl o.v.v. Sollicitatie Klikkelstein Kinderopvang. Uw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.