Oudercommissie

Beste ouders,

Zoals jullie wellicht weten heeft Klikkelstein een Oudercommissie. We zijn onlangs gestart in een nieuwe samenstelling.
De oudercommissie is een groep ouders die zich erg betrokken voelen bij de opvang van de kinderen. Samen met Klikkelstein werken we aan een goed beleid en een goede kwaliteit van de kinderopvang. Door mee te denken, mee te praten, ideeën aan te dragen, te adviseren en discussies te voeren, maken we aan Klikkelstein duidelijk wat ouders belangrijk vinden aan en in de opvang.

We zijn erg nieuwsgierig hoe jullie de dagopvang en buitenschoolse opvang van Klikkelstein ervaren en willen vragen om jullie tops en tips aan ons door te geven op het volgende emailadres: oc@klikkelstein.nl

Heb je zaken waar je tegen aan loopt, of heb je vragen, opmerkingen of ideeën waarvan je wilt dat wij ons er hard voor gaan maken, dan horen we het graag.

Even voorstellen:

Marjolein Teeuwen
Ik ben de moeder van Milou. Zij zit bij de Binkies.
Ik ben 30 jaar, getrouwd en woon in Budel. Ik ben werkzaam bij Rabobank Nederland.
Graag sta ik voor jullie klaar zodat ik jullie belangen samen met de andere oudercommissieleden kan behartigen binnen Klikkelstein. Samen maken we er nog een betere kinderopvang van voor onze kinderen.

Debbie Termeer
Ik ben 37 jaar, getrouwd met Michel en moeder van Fleur (8 jaar) en Bram (5 jaar).
Ik werk momenteel niet maar studeer ik aan de pabo.
Ik heb me aangemeld als lid van de OC omdat ik het belangrijk en interessant vind om samen met andere ouders en medewerkers van Klikkelstein mee te denken over dat wat ouders aangaat binnen de dagopvang en de BSO. Wat leeft er onder de ouders? Waarin vinden wij als ouders dat Klikkelstein zich onderscheidt en waar zien we punten ter verbetering?

Alenka Prezelj
Trots op mijn roots (geboren en getogen in Slovenië en onze vakantiebestemming is dan uiteraard altijd Slovenië, lekker genieten bij en met mijn familie) en verliefd op mijn gezin (samenwonend met Henri, Lana en Danaj). Gek op natuur, waarbij 'het natuurlijke' de allergrootste leidraad voor mij is. Na mijn journalistieke carrière in Slovenië, heb ik hier in Nederland een switch gemaakt en werk nu op HR-gebied.
Opvoeden, oftewel mijn kinderen begeleiden en ondersteunen in hun tocht, daar word ik enthousiast van. Ik voel me ook enorm verantwoordelijk in mijn rol als moeder. De kinderen zijn voor mij een inspiratiebron, kleine spiegels van ons zelf en onze maatschappij. Omdat Klikkelstein een belangrijk onderdeel is van het leven van onze kinderen, ben ik - namens al de ouders en de kinderen - graag betrokken bij het vormgeven van de opvang en de BSO.

Marloes de Greef - van Gemert
Ik ben de moeder van Liz die bij de Binkies zit. Mogelijk kennen een aantal van jullie mij nog als leidster bij Klikkelstein van met name de peutergroepen. Ik heb hier met veel plezier gewerkt en vind het leuk om nu weer betrokken te zijn bij het beleid van Klikkelstein. Via de oudercommissie wil ik graag meedenken over de kwaliteiten en groeipunten van Klikkelstein. Inmiddels werk ik zelf in het MBO als docent binnen de sector zorg en welzijn.

Ellen Teeuwen
Hallo ik ben Ellen Teeuwen, samenwonend met Johan en ons drietal Lune (8 jaar), Noor en Noud (4 jaar).
Ik werk als leerkracht in de bovenbouw van de basisschool en heb daarvoor in de jeugdhulpverlening gewerkt. Mijn interesse in de mens is groot en daarom ben ik actief bezig met 'psychognomie' en volg ik begin volgend jaar de cursus 'verschillen in jongensbrein versus meisjesbrein'.
Ik zou graag, namens ouders en kinderen, betrokken zijn bij de OC omdat het voor velen toch een soort tweede thuis is op de momenten dat ouders moeten werken.