Oudercommissie

Beste ouders,

Zoals jullie wellicht weten heeft Klikkelstein een Oudercommissie. We zijn onlangs gestart in een nieuwe samenstelling.
De oudercommissie is een groep ouders die zich erg betrokken voelen bij de opvang van de kinderen. Samen met Klikkelstein werken we aan een goed beleid en een goede kwaliteit van de kinderopvang. Door mee te denken, mee te praten, ideeën aan te dragen, te adviseren en discussies te voeren, maken we aan Klikkelstein duidelijk wat ouders belangrijk vinden aan en in de opvang.

We zijn erg nieuwsgierig hoe jullie de dagopvang en buitenschoolse opvang van Klikkelstein ervaren en willen vragen om jullie tops en tips aan ons door te geven op het volgende emailadres: oc@klikkelstein.nl

Heb je zaken waar je tegen aan loopt, of heb je vragen, opmerkingen of ideeën waarvan je wilt dat wij ons er hard voor gaan maken, dan horen we het graag.

Even voorstellen:

Mary Groenen

Hallo! Ik ben Mary Groenen en woon samen met Marcel en onze kinderen Robin en Lize. Ik werk als advocaat assistent. Bij de kinderopvang draait het om de kinderen, maar ook om de wensen van ons - ouders - met betrekking tot onze kinderen. Ik heb me aangemeld bij de OC, omdat ik graag wil meedenken over het beleid en de kwaliteiten van Klikkelstein.

Sylvia Kooken – Janssen

Hallo, Ik ben Sylvia Kooken-Janssen, woon in budel, getrouwd met Teun en samen zijn we trotse ouders van Bram, Evi en Gijs. Ik werk als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Heb me aangemeld voor de oudercommissie omdat ik het belangrijk vind dat kinderen met plezier naar klikkelstein gaan en ik het leuk vind om namens de ouders mee te denken over de opvang bij klikkelstein. 

Jane van Soolingen

Getrouwd met Lambert, de moeder van Lucy en Collin en als arbeidsjurist werkzaam bij de Volksbank. Ik heb mij aangemeld voor de OC, omdat ik het belangrijk vind om –namens de ouders en kinderen- mee te denken bij het vorm geven van de dagopvang en de BSO. Tips en adviezen over de dagopvang en BSO horen wij als OC graag van jullie!

Loes van Tulden

Hoi allemaal, Ik ben Loes van Tulden en woon in Budel. Ik ben vriendin van William en mama van Justin en Kai. Sinds Augustus 2019 gaan Justin en Kai 2 dagdelen per week naar Klikkelstein. Ik werk als Ambulant begeleidster bij Lunet zorg voor kinderen met een verstandelijke beperking. Toen ik de oproep zag voor de OC dacht ik hier ga ik me voor aanmelden zodat ik mee kan praten en op de hoogte kan blijven rondom alle zaken bij Klikkelstein. 

Anne van Tulden

Hallo! Ik ben Anne van Tulden, getrouwd met Joris en moeder van Jasper, Lisa en Joep. Samen wonen wij in Budel-Schoot. Ik werk als activiteitenbegeleidster bij Severinus, gehandicaptenzorg. 

Op mijn werk lever ik een bijdrage aan het beleid van zorg en dat doe ik uiteraard ook graag voor mijn kinderen bij klikkelstein. Met de oudercommissie kom ik graag op voor het belang van ouders en onze kinderen.